Přeskočit k obsahu

REKONSTRUKCE NÁRODNÍHO DIVADLA BRNO

Národní divadlo Brno je vícesouborová instituce, jejím zřizovatelem je statutární město Brno. V současné době má Národní divadlo Brno tři soubory a tři samostatné divadelní budovy: Mahenovo divadlo, Janáčkovo divadlo a Divadlo Reduta. Divadlo vzniklo podle vzoru Národního divadla v Praze a zahájilo svou činnost v roce 1884.

20.02.2018

Janáčkovo divadlo bylo vystavěno v první polovině 60. let minulého století a programově jsou do něho umístěna především baletní a operní představení. V době svého otevření bylo Janáčkovo divadlo největším a technicky nejlépe vybaveným divadlem v tehdejší Československé republice a jeho návrh se stal opravdovým milníkem v moderní historii architektury.

V roce 2007 byla započata velká rekonstrukce Janáčkova divadla, šlo o rekultivaci okolí divadla, vybudování podzemního parkoviště, opravu hlediště a další změny. Generální opravy samotné budovy a jejího technického zázemí navázaly v roce 2017 a SANHA je při tom!

SANHA  nabízí řešení!

SANHA Group je předním výrobcem v oblasti systémů pro lisování trubek a lídrem na trhu v celé Evropě, Asii a Austrálii. SANHA je důvěryhodný název po celém světě s širokým portfoliem klientů v tuzemském, komerčním, průmyslovém a lodním stavebnictví. Strategicky umístěné závody poskytují plnou kontrolu nad skladovými a výrobními kapacitami, které umožňují obstarávat klienty po celé Evropě.

Při rekonstrukci Janáčkova divadla v Brně SANHA dodávala instalační systém SANHA-Therm (série 24000) skládající se z tvarovek SANHA  vyrobených z uhlíkové oceli s černým těsnicím kroužkem z EPDM a ocelových trubek SANHA-Therm vyrobených dle normy EN-10305-3.

SANHA-Therm je speciální systém rozvodů, navržený s ohledem na vysokou zátěž materiálu, je kompatibilní s hasicími systémy.

SANHA-Therm nabízí funkci combipress – lisování je prováděno za studena, spoj je těsný a nepropustný, lisování je efektivnější a nehrozí vznik požáru. Tvarovky SANHA-Therm jsou vyrobeny z uhlíkové oceli, mají pozinkovaný povrch, trubky SANHA-Therm jsou pružné a odolné proti korozi.

SANHA-Therm je ekonomicky vynikající volbou díky své funkčnosti a odolnosti v topných systémech, snadná instalace vám ušetří náklady a kompatibilita nářadí nabízí možnost obměny lisovacích čelistí.

Rekonstrukce Janáčkova divadla v Brně se snaží citlivě skloubit klasiku a moderní technologie. SANHA-Therm je ideální alternativou k tradičním topným systémům, divadlo získá kvalitní technické zázemí, které zajistí další desítky let krásných divadelních zážitků.