SANHA Premium Quality Seal since 1964

SANHA is een dynamische, internationale onderneming, met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. Wij zijn één van de belangrijkste Europese fabrikanten van buisleidingsystemen voor sanitaire, verwarming, gas en industriële toepassingen. Ons productportfolio omvat fittingen en systeembuizen uit koper, koolstofstaal, RVS en loodvrij siliciumbrons voor alle verbindingstechnieken.

In lijn met onze groeistrategie, versterken we ons team. We richten ons daarbij vooral op jonge en gemotiveerde professionals. Wij zoeken voor onmiddellijke indiensttreding:

Procesingenieur (M/V/X)
(Fulltime 40u/week)

Link tussen R&D en productie | NPI en optimalisaties | BA - ingenieur | metaalsector

Jouw nieuwe functie
Je wordt als productie- en procesexpert een spilfiguur tussen verschillende afdelingen. Je bent actief betrokken vanaf het ontwerp van nieuwe producten t.e.m. de productievoorbereiding, testfase en vrijgave van de eerste productierun. Hierbij is een nauwe samenwerking en terugkoppeling nodig met de afdelingen R&D, kwaliteit en productie. Je stelt werk- en onderhoudsinstructies op en voorziet in de nodige begeleiding/opleiding van operatoren en techniekers. Je kijkt hoe bepaalde handelingen en doorstroming efficiënter kunnen verlopen met aandacht voor ergonomie, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie.

Wat verwachten we van jou?
Voor de job van procesingenieur zoeken we een ingenieur of bachelor (elektromechanica, of gelijkwaardig) met zowel een analytisch als technisch-praktisch inzicht. Ervaring in een technische productie is een troef maar we staan ook open voor starters! Je wordt sowieso op sleeptouw genomen door het team. We zoeken vooral een teamspeler die ook autonoom kan functioneren, die initiatief neemt en vlot kan communiceren met zowel ingenieurs als operatoren. Kennis en/of interesse in verbetertechnieken (Lean, SMED, …) zijn uiteraard noodzakelijk voor deze job. Verder stelt NL-EN geen probleem en je kan je plan trekken in het FR.

U rapporteert in het begin direct aan de bedrijfsleiding.

Wat krijg je hiervoor terug?
Je komt terecht in een boeiende job met veel interne contacten waarbij je volledige kennis verwerft van zowel het product als de productie. Naast een goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden biedt het bedrijf een correcte verloning, aangevuld met extralegale voordelen.

Over de organisatie
We bieden werk aan ruim 150 mensen en als onderdeel van een internationale groep nemen we een stevige marktpositie in. Het bedrijf voorziet ook in het ontwerp en de bouw van hun productiemachines.

Interesse om als technisch procesingenieur te starten bij dit interessante bedrijf ? Reageer vandaag nog.

Stuur dan zo snel mogelijk je sollicitatiebrief met CV naar:

SANHA Fittings B.V.· Personeelsafdeling – Industrielaan 7 · 1740 Ternat

E-Mail: Kristien.DeSchepper@sanha.com

www.sanha.be