Zum Inhalt springen

SANHA wand- en vloerverwarming systeem met BVF Zegel

Uitstekende en betrouwbare kwaliteit

25.11.2014

SANHA GmbH & Co. KG, heeft voor zijn SANHA-Heat systeem, het BVF kwaliteitszegel ontvangen van de Federatie wand- en vloer- verwarmingssystemen. Zo is de betrouwbare kwaliteit van de producten nu bevestigd door Europa ‘s toonaangevende branchevereniging in deze sector. Het aanbod van de fabrikant uit Essen omvat een oppervlakte verwarmingssysteem voor installaties in dekvloer of wandverwarming, alsook een droogsysteem bestaande uit 4 wandverwarmingspanelen.

Deze voorgefabriceerde elementen met een robuust verzinkte stalen frame, worden op dezelfde wijze geïnstalleerd als een conventionele radiator. Ze worden gekenmerkt door hun hoge verwarmings- en koelvermogen bij een maximale aanvoertemperatuur tot 60 °C en hun zeer eenvoudige installatie. De installatie is mogelijk op metselwerk, hout alsook op stalen profielen. Het oppervlak kan eenvoudig worden beschilderd of direct behangen.

Voor de installatie van natte systemen biedt SANHA drie verschillende ”Multi-layer” buizen aan. Om de installatiekosten voor deze systemen te verminderen en een geïntegreerde oplossing uit één hand bieden, heeft het bedrijf een geëxtrudeerde U-vormige rail ontwikkeld. Deze kan gebruikt worden voor montage op wand en vloer. 

SANHA beschikt daarnaast over een uitstekend assortiment van roestvrij stalen warmteverdelers en vele accessoires in het SANHA-Heat systeem, die allen het BVF kwaliteitsmerk dragen.
 
Contact

Mathias Van den Broeck
Product Management
SANHA Fittings B.V.B.A. - S.P.R.L.
Industrielaan 7 
1740 Ternat (België) 
Tel: +32 2 583 00 67

BVF kwaliteitszegel
BVF kwaliteitszegel