Zum Inhalt springen

SANHA: Uw Project-partner

06.01.2015

Ter ondersteuning van uw dagelijks werk en om u te overtuigen van de unieke en innovatieve kwaliteit van onze materialen en producten, biedt SANHA bestekteksten aan op maat, beschreven per materiaal en gespecificeerd naar de toepassing.

Het innovatieve en unieke karakter van ons productportfolio biedt u tal van technische voordelen die uitvoerig beschreven staan in de bestekteksten:

  • Purafit/PURAPRESS: Loodvrij Siliciumbrons, hygiënisch en corrosie-technisch premium materiaal conform de nieuwe Europese drinkwaterverordening en rekening houdend met nieuwe richtlijnen van REACH en ECHA.
  • NiroSan®: Corrosiebestendig RVS van de hoogste kwaliteit (1.4404, AISI 316L) met een gegarandeerd hoog Molybdeengehalte (> 2.3 %) en een gereduceerd koolstofgehalte. Vijf types zelfgeproduceerde buizen in roestvrijstaal, voor een optimale keuze per toepassing die u de beste prijs/kwaliteit garandeert.
  • Unieke combipress feature doorheen alle SANHA systemen: combinatie van perscompatibiliteit (installateur kan alle originele persprofielen gebruiken), “onverperst ondicht” en “Push & Stay” functie.

Wij bieden u hierbij twee versies aan (SANHA versie en een neutrale versie) die daarnaast ook in verkorte uitgave beschikbaar zijn. Deze bestekteksten worden dagelijks up-to-date gehouden met de laatst geproduceerde artikelen, nieuwe normen en uitbreiding van de SANHA features.

De bestekteksten zijn beschikbaar voor volgende SANHA systemen en toepassingen:

  • SANHA®-Press: Persfittingen uit hoogwaardig koper in combinatie met koperen buizen voor drinkwater, verwarming, gas, perslucht en solar-toepassingen.
  • PURAPRESS – PURAFIT: Overgangs- en draadfittingen uit loodvrij Siliciumbrons in combinatie met koperen en roestvrijstalen buizen voor drinkwater, verwarming, perslucht en solar-toepassingen
  • NiroSan®-Press: Pers-, overgangs- en draadfittingen uit roestvrijstaal in combinatie met vijf buizen uit roestvrijstaal voor drinkwater, verwarming, perslucht, solar en sprinkler-toepassingen.
  • SANHA®-Therm:  Pers-, overgangs- en draadfittingen uit koolstofstaal in combinatie met twee buizen uit koolstofstaal (enkelzijdig en dubbel verzinkte buis – DZ)
  • Serie 4000/5000: Soldeerfittingen uit hoogwaardig koper in combinatie met koperen buizen voor drinkwater, verwarming, gas, perslucht, medische gassen en solar-toepassingen.

De systemen kunnen voor tal van andere toepassingen gebruikt worden en SANHA is daarbij bereid om zowel technische ondersteuning te bieden alsook een bestektekst op maat te voorzien.

De bestekteksten kunnen gedownload worden via de link: http://www.bestekservice.be/sanha/bedrijf.html alsook opgevraagd worden bij onze binnendienstmedewerkers.

 

Indien u verdere technische ondersteuning en informatie wenst, staan onze binnendienst en het productmanagement team België steeds ter beschikking.

Contactgegevens BENELUX

Sales buitendienst                           

Peter Impens

Tel:   +32 471 66 24 94 

 

Sébastien Chevalier

Tel:   +32 473 66 74 07

 

Sales binnendienst                                                                  

Wim Pierssens                                                                            

Tel.:  +32 02 583 00 42                                                             

                                                                         

Alice Dohmen                                                                                

Tel:   +32 02 583 00 65                                                               

Fax.: +32 02 583 00 45                    

Email: sales.benelux@sanha.com

 

Product Management

Mathias Van den Broeck                                                                          

Tel:   +32 471 86 47 61 

Email: mathias.vandenbroeck@sanha.com