Zum Inhalt springen

SANHA persfitting systemen nu ABS en DNV GL gecertificeerd

SANHA, specialist in leidingsystemen, is bekroond met een ABS (American Bureau of Shipping), alsook een DNV GL certificaat voor hun stalen persfitting systemen. De certificaten dekken de roestvrij stalen fittingen Nirosan, Nirosan Gas en NiroSan Industrie, in combinatie met alle NiroSan en NiroTherm systeembuizen af, alsook het SANHA-Therm en SANHA-Therm Industry systeem uit koolstofstaal. Deze certificaten gelden voor alle dimensies van 12 tot 108 mm. Met deze prestigieuze certificaten, biedt de Duitse fabrikant één van de breedste assortimenten van systeemoplossingen aan voor de wereldwijde bouw van schepen en olieplatformen.

05.08.2015

SANHA, specialist in leidingsystemen, is bekroond met een ABS (American Bureau of Shipping), alsook een DNV GL certificaat voor hun stalen persfitting systemen. De certificaten dekken de roestvrij stalen fittingen NiroSan®, NiroSan®-Gas, NiroSan®-Industry, in combinatie met alle NiroSan® en NiroTherm® systeembuizen af, alsook het SANHA®-Therm en SANHA®-Therm Industry systeem uit koolstofstaal. Deze certificaten gelden voor alle dimensies van 12 tot 108 mm. Met deze prestigieuze certificaten, biedt de Duitse fabrikant één van de breedste assortimenten van systeemoplossingen aan voor de wereldwijde bouw van schepen en olieplatformen. Alle certificaten kunnen worden gedownload op www.sanha.com/nl/downloads/productcertificaten/.

 

Het NiroSan roestvrij stalen installatiesysteem bestaat uit hoogwaardige NiroSan® persfittingen met EPDM, FKM en HNBR afdichtringen en diverse NiroSan roestvrij stalen systeembuizen volgens EN 10312. Alle NiroSan® persfittingen zijn gemaakt uit het materiaal 1.4404 / AISI 316L en 1.4408. Het materiaal 1.4404 bevat een molybdeengehalte van minimum 2,3% en aanzienlijk minder koolstof dan het conventionele type 1.4401 / AISI 316, wat leidt tot een aanzienlijk hogere corrosiebestendigheid. De NiroSan® certificaten dekken onder meer volgende systeemtoepassingen af: koel- en drinkwater, verwarming, condensatiewater, droge en natte sprinklerinstallaties, olie-toepassingen, controle- en service- en druk lucht.

Het SANHA®-Therm installatiesysteem uit koolstofstaal combineert beproefde en geteste SANHA®-Therm en SANHA®-Therm Industry persfittingen met een gemonteerde zwarte EPDM of rode FKM afdichtring met SANHA®-Therm koolstofstalen systeembuizen volgens EN 10305-3 (materiaal nummer 1.0034). Dit installatiesysteem bestaat uit verschillende componenten die een aantrekkelijke economische oplossing bieden voor gesloten verwarmingscircuits. Verder is het nu gecertificeerd voor gebruik in klasse III installaties voor water, brandblusleidingen, sprinkler, brandstof, lub en hydraulische olie alsook perslucht.

De SANHA groep is een van de toonaangevende Europese producenten van leidingsystemen voor drinkwater, gas, zonne-energie, verwarming, koeling en sanitaire toepassingen voor gebruik in scheepsbouw, huishoudelijke en industriële omgevingen. De nadruk van SANHA ligt op systeemtechnologie. Als specialist en innovator in de perstechnologie, heeft de groep enorm geïnvesteerd in de ontwikkeling van loodvrije producten uit siliciumbrons voor veilig en hygiënische drinkwatertoepassingen.

Voor meer informatie kunt u onze scheepsbouwfolder (engels) downloaden of contact opnemen met Mathias Van den Broeck op +32 471 86 47 61 / mathias.vandenbroecksanhacom.

 

 

SANHA_schepen_certificaten_platform