Zum Inhalt springen

SANHA 2015: van een opmars gesproken!

Het jaar 2015 was voor SANHA een heel speciaal jaar. We vierden succesvol onze 50ste verjaardag als middelgroot familiebedrijf en we kunnen terugblikken op een enorm succes voor SANHA België. Hier enkele “highlights” van het SANHA jubileumjaar.

17.12.2015

Versterken van het verkoopteam en de beschikbaarheid in de markt

Naast het aanwerven van twee nieuwe vertegenwoordigers, heeft SANHA ook haar positie in de markt verstevigd. Twee nieuwe groothandels, met in totaal 10 nieuwe verkooppunten zijn met ons in zee gegaan en de bestaande groothandels hebben hun assortiment uitgebreid. Deze factoren dragen bij tot een positieve groei van 35 %. SANHA is nu verkrijgbaar over geheel België en dat zal de groei in de komende jaren enkel bevorderen.

Vernieuwing gestart in 2013/2014 werpt nu zijn vruchten af

SANHA heeft eind 2013 de beslissing genomen om alles over een andere boeg te gooien. Daarbij is vooral de nadruk gelegd op het verbeteren van de marktinformatie en de technische ondersteuning naar de klanten toe, het verhogen van de beschikbaarheid in de markt en het SANHA brand jong en dynamisch naar voor te brengen.

Sinds begin 2015 zijn de nieuwe productfolders voor alle SANHA systemen beschikbaar, heeft de productcatalogus en de montagehandleiding een complete make-over gekregen, zorgt de nieuwe, interactieve en efficiënte website voor een verdubbeling van het aantal bezoekers en de bestede tijd en heeft SANHA meer dan 6500 volgers op Facebook, LinkedIn en Google+.

SANHA actief in de projectmarkt

SANHA is het voorbije jaar zeer actief geworden op de projectmarkt en biedt ter ondersteuning van het dagelijkse werk van planners en architecten bestekteksten aan op maat, beschreven per materiaal en gespecificeerd naar de toepassing. Deze bestekteksten zijn beschikbaar via de SANHA website en op de gespecialiseerde website van Cobosystems.

  • In 2015 meer dan 8000 gebruikers (stijging van ± 75%) van de bestekteksten

SANHA, specialist in buisleidingsystemen, heeft zich daarnaast toegelegd op de projectmarkt scheepsbouw. In 2015 hebben we de belangrijkste certificaten (ABS, DNV GL) verkregen en hebben we als enige producent de mogelijkheid om verschillende buizen en fittingen te combineren, zodat steeds de economisch voordeligste oplossing voor de klant kan aangeboden worden. Daardoor heeft SANHA in vijf maanden tijd 4 grote referentieprojecten binnengehaald.

SANHA blijft in contact met de klant en ontwikkelt zich verder!

Door een zeer sterke samenwerking met onze klanten en om hen te ondersteunen met gerichte producten voor de praktijk, heeft SANHA in 2015 een hele lijst aan nieuwe producten ingevoerd. Hierbij een kort overzicht:

Het NiroTherm® systeem bestaande uit premium systeemfittingen en buizen uit RVS (1.4301 / AISI 304) als alternatief voor koolstofstaal in vochtige omgevingen. Montagesets en Multi-Port fittingen bieden de installateur een tijdbesparende en normgerechte installatie. Dubbele muurplaten in roestvast staal en loodvrij silicium brons voor hygiënische circulatie-drinkwaterleidingen. SANHA Therm persflenzen PN 6 uit koolstofstaal voor verwarmingsinstallaties. SANHA Boxen voor verwarming-, wasmachine-, lavabo- en douche-aansluitingen en verdere uitbreidingen van de bestaande systemen zodat SANHA wel degelijk kan stellen: “Wij zijn de specialist in leidingsystemen met het ruimste gamma”.

Precies op deze manier willen we blijven werken in 2016 - voor u en voor het zekerstellen van professionele installaties voor alle toepassingen. Om dit mogelijk te maken, zijn we ook afhankelijk van u als installateur of groothandel. Neem dus op elk moment contact met ons op en vertel ons wat uw werk zou vergemakkelijken.

Wij wensen u en uw gezin een ontspannen en vrolijke kerst en een succesvolle start van het nieuwe jaar!Uw SANHA team

SANHA 2015