Zum Inhalt springen

Nieuwe praktische montagehandleiding beschikbaar

SANHA heeft haar populaire montagehandleiding volledig opnieuw ontworpen en geactualiseerd. Installateurs, planners en andere belanghebbenden vinden hier op 40 pagina’s alle essentiële informatie voor een correcte installatie van de SANHA systemen.

22.05.2015

Voor een beter overzicht is dit praktisch boekje verdeeld in drie hoofdstukken. Deel 1 gaat over "de algemene technologie", van opslag en transport tot de corrosiebescherming en de isolatie van elektrische beveiligingen op leidingsystemen.

Het tweede deel beschrijft de verschillende SANHA systemen uit roestvrij- en koolstofstaal, koper en koperlegeringen zoals loodvrij siliciumbrons voor drinkwaterinstallaties en daarnaast natuurlijk de systemen uit kunststof en gietijzer.

Installateurs vinden hier alle informatie over de verschillende materialen, gewichten en operationele condities zoals maximale toelaatbare drukken en temperaturen.

Nuttig is het overzicht van de verschillende SANHA systemen en hun toepassingsgebieden. Deel 2 eindigt met informatie en aanbevelingen over drukverliezen, voorgeschreven bevestigingsafstanden, buigradii en de plaatsbehoefte.

Het laatste hoofdstuk beschrijft stap voor stap de montage van een veilige en permanente verbinding van pers- en steekfittingen. Een fotoreportage helpt u om de afzonderlijke stappen, van het snijden en ontbramen van de buis, tot het maken van een veilige connectie, duidelijk onder de knie te krijgen.

De actueel gedrukte versie van de praktische montagehandleiding kan gratis worden aangevraagd. Daarnaast is er een PDF-bestand beschikbaar als download op de SANHA website onder menu / brochures en documenten.